Het CMS voor jou?

We gebruiken voor onze klanten altijd Laravel Nova als CMS. Dit systeem heeft in de basis al enorm veel functionaliteiten om je website, app of tool te kunnen beheren. Hier hebben wij natuurlijk het Marshmallow sausje aan toegevoegd. Door onze custom packages is dit CMS nog sterker geworden.

Sneller, Slimmer

Wij kiezen voor Laravel Nova als ons Content Management Systeem omdat het snelheid en eenvoud biedt die ongeëvenaard zijn. Laravel Nova stelt je in staat om je content intuïtief en efficiënt te beheren, waardoor je meer tijd overhoud voor wat echt belangrijk is: het optimaliseren van onze dienstverlening en het bieden van waarde aan je klanten.

Resource Management

Met ons geavanceerde CMS heb jij de volledige vrijheid om alle data in de database naar wens te beheren. Of het nu gaat om het toevoegen, aanpassen of verwijderen van content, ons systeem biedt een naadloze, gebruiksvriendelijke interface die uw werkzaamheden efficiënter maakt.

Resource Management

Notificaties

Je beheerders krijgen notificaties over belangrijke gebeurtenissen zoals nieuwe verkopen, annuleringen en meer door meldingen rechtstreeks naar je CMS beheerder te sturen.

Notificaties

Eindeloze opties

We bouwen dagelijks aan custom opties die we toevoegen aan het CMS. Denk hierbij aan custom velden, filters, acties of hele tools. Alles is mogelijk.

Eindeloze opties

Filters

Data in een CMS kan snel overweldigend worden. Door gebruik te maken van de juiste filters in de juiste overzichten zorgen we ervoor dat je altijd snel tot de juiste data komt.

Acties

Dit zijn voor definieerde functies die jij kan uitvoeren op je data. Bijvoorbeeld een mail versturen naar een klant. Data synchroniseren naar externe bronnen of wat er ook nodig is in jou situatie.

Lenses

Dit zijn overzichten waar voor gedefinieerde filters op staan zodat jij het niet handmatig hoeft te filteren. Denk hierbij aan openstaande orders, een lijst van producten zonder voorraad of contact berichten die je nog moet opvolgen.

Custom Tools

De basis van Laravel Nova brengt enorm veel, maar soms hebben we extra techniek nodig voor een specifieke klant wens. In onze projecten staan een aantal voorbeelden van deze tools.

Dashboard

Via een dashboard in het CMS zorgen we ervoor dat je altijd op de hoogte bent van de laatste conversies die plaats vinden in je platform.

Autorisatie

Nova is volledig geïntegreerd met de bestaande autorisatiebeleid van Laravel. Dit betekend dat we op alle handelingen in het CMS toegang kunnen geven of weigeren op gebruiker niveau.

Custom velden

Dit is een krachtige functie die gebruikers de flexibiliteit bieden om de datastructuur te personaliseren. Met custom velden kun je extra gegevensvelden toevoegen die specifiek zijn voor jouw behoeften, zonder beperkt te worden door de standaardopties.

Razendsnelle zoekresultaten

Heb je complexe data of heel veel data? Dan kunnen we het CMS systeem koppelen aan Google achtige zoek algoritmes door gebruik te maken van bijvoorbeeld Algolia.

Veldafhankelijkheid

De robuuste ondersteuning voor veldafhankelijkheid van ons CMS stelt je in staat om velden te tonen op basis van de waarden van andere velden met slechts een paar regels code.

Probeer het zelf

We hebben een demo opgezet waar een aantal functionaliteiten te bekijken en uit te proberen zijn. Gebruik de link hieronder en login met demo@marshmallow.nl en gebruik het wachtwoord demo. Ga daar vooral lekker je gang! De data wordt ieder uur ververst met nieuwe data dus jou wijzigingen zijn niet eindeloos beschikbaar.

Probeer het zelf
Tijd om wat samen te doen?

Echt alles is mogelijk

Heb jij behoefte aan een nieuw CMS of ga je net starten met je eerste? Wij denken graag met je mee en willen je graag de mogelijkheden en onmogelijkheden met je bespreken. Neem contact met ons op, dan gaan we daar vrijblijvend eens over praten.