WoodYouCare: Vergroening en Duurzaamheid voor de Toekomst

Teruggeven aan de natuur is bij WoodYouCare geen loze kreet. WoodYouCare zet zich maximaal in om op transparante, laagdrempelige en controleerbare wijze bedrijven te helpen CO2 neutraal of -positief te worden door bomen te planten. Consumenten en bedrijven krijgen een monitoring tool waarmee ze realtime hun investering kunnen volgen. Met een bedrijfspagina op het platform kan men aantoonbaar maatschappelijk én verantwoord ondernemen. Het is WoodYouCare’s missie om zowel consumenten als bedrijven te helpen haar duurzaamheidsambities te realiseren. Giving back is ‘just one click away’.

Plant one. Give a lot!

De WoodYouCare plugin voor E-Commerce geeft klanten de mogelijkheid om hun aankopen CO2-neutraal te maken. Het is beschikbaar op alle grote E-Commerce platforms. Door de eenvoudige integratie kun je vandaag nog klimaatactie ondernemen!

Vanuit Marshmallow hebben wij het volledige systeem gebouwd. De voorkant waar consumenten en bedrijven informatie kunnen vinden en via de webshop éénmalig of via een abonnement bomen kunnen laten planten en de achterkant waar consumenten en bedrijven hun eigen bomen en andere gegevens kunnen terugvinden en kunnen gebruiken om de voortgang van hun bomen e/o bos kunnen volgen. Consumenten gebruiken hun eigen account en bedrijven gebruiken een unieke bedrijfs -en contentpagina om interactie te hebben met consumenten en andere bedrijven. Consumenten en bedrijven kunnen niet alleen inzien hoeveel bomen zij hebben laten planten en cadeau gegeven, maar ook van wie zij zelf bomen cadeau hebben gekregen. Verder hebben bedrijven de mogelijkheid via hun eigen unieke bedrijfs -en contentpagina om prospects, klanten en relaties uit te nodigen nog meer bomen in het bedrijfsbos te planten door middel van een specifieke call-to-action. Ook zijn er een koppelingen gemaakt met o.a. Stripe en ippies.nl.

Doe mee aan het Marshmallow Bos

Zelf kunnen we natuurlijk niet anders dan mee doen. Daarom planten wij iedere maand bomen via WoodYouCare om ons steentje bij te dragen. Wil jij een boom in ons bos planten? Dat kan via onderstaande link:

Plant een boom

 

Projecten die uitgevoerd zijn voor WoodYouCare