Onze Partners in Succes

Samen Groeien, Samen Innoveren

Elk van deze relaties weerspiegelt onze gezamenlijke reis naar innovatie, groei en succes. Ontdek hoe we samen met diverse bedrijven en organisaties unieke digitale oplossingen hebben gecreëerd.

“Voor mij, als enigszins technisch onderlegde product owner, de ideale match. Stef werkt als eigenaar zelf nog actief mee aan de projecten en spreekt dezelfde taal als zijn medewerkers. De korte communicatielijn zonder de ruis van account- en projectmanagers ertussen is echt een verademing. We hebben hierdoor in relatief weinig tijd echt heel veel moois kunnen neerzetten. Ik kan het iedereen aanbevelen.”

Joost Schravendeel
Joost Schravendeel - Oogvoororen.nl

“Sinds het begin voelt het als een solide partnerschap. De communicatielijnen zijn kort en we wisselen continue (nieuwe) ideeën uit. Daarnaast is WoodYouCare bijzonder te spreken over de flexibiliteit die Marshmallow haar klanten continu biedt. Ik gun iedereen een partner zoals marshmallow!”

Doron Zarr
Doron Zarr - WoodYouCare

“Ik ben ontzettend tevreden over de diensten van Marshmallow. Ze ontwikkelden onze website, het CRM en de automatisering en we zijn zeer blij met hun werk. Hun snelheid van opvolging is indrukwekkend en de communicatie is altijd duidelijk en transparant. Ik kan Marshmallow van harte aanbevelen voor al je IT-uitdagingen.”

Michael Jonkers
Michael Jonkers - Yardy

“De samenwerking met Marshmallow voelt als een verademing. Een van de weinige software development partijen die onze wensen niet alleen vanuit een technisch perspectief aanvliegt, maar ook de bedrijfseconomische en commerciële aspecten meeneemt. Anders gezegd, naast software development ook een fijne sparring partner.”

Mark van Hoorn
Mark van Hoorn - Tixxy
Tijd om wat samen te doen?

Laten we een keer afspraken

Neem contact met ons op door op te geven waar je naar op zoek bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en dan gaan we vrijblijvend even in gesprek met elkaar. Wij kijken er nu al naar uit! We spreken je snel.