Tessa: De Smaak van Innovatie en Duurzaamheid

Bij Marshmallow zijn we trots op onze samenwerking met de Tessa, een symbool van agrarische innovatie en duurzaamheid. In samenwerking met het creatieve team van Sunshine and Sausages hebben we een website ontwikkeld die de unieke kwaliteiten van de Tessa in de schijnwerpers zet.

Een Fusion van Smaak en Technologie

De Tessa Appel, bekend om haar sappige, zoete smaak en stevige beet, combineert de beste eigenschappen van de Gala- en Pink Rose-appels. Deze appelvariëteit, die een nieuwe standaard zet in fruitteelt, verdient een website die zowel informatief als visueel aantrekkelijk is. Ons doel was om een website te creëren die niet alleen de unieke eigenschappen van de Tessa Appel belicht, maar ook de toewijding aan duurzaamheid en kwaliteit van de telers.

Een Website die Vertelt en Verbindt

In samenwerking met Sunshine and Sausages hebben we een website gecreëerd die een verhaal vertelt. Bezoekers worden meegenomen op een reis door de wereld van de Tessa Appel, van het zorgvuldige teeltproces tot aan de explosieve smaaksensatie. Met aantrekkelijk beeldmateriaal, interactieve elementen en gedetailleerde informatie over de duurzame teeltpraktijken, biedt de website een complete ervaring die zowel de consumenten als de telers samenbrengt.

Bij Marshmallow zijn we trots op het leveren van een digitale ervaring die de schoonheid en kwaliteit van de Tessa Appel weerspiegelt. Deze samenwerking onderstreept onze toewijding aan het creëren van websites die niet alleen functioneel zijn, maar ook verhalen vertellen en merken tot leven brengen.

Projecten die uitgevoerd zijn voor Tessa