Gerkens: Meesters in Cacao, Pioniers in Digitale Innovatie

Bij Marshmallow, zijn we trots om samen te werken met Gerkens, onderdeel van Cargill, een wereldleider in de cacaopoederindustrie. Gerkens, bekend om zijn hoogwaardige cacaopoeders, is niet alleen een expert in het creëren van rijke smaken, maar ook in het nastreven van duurzaamheid en innovatie in hun veld. Deze samenwerking hebben we te danken aan een opdracht die wij hebben gekregen van The Addvertising Agency: Sunshine and Sausages.

Samenwerking die Smaak en Technologie Verenigt

Onze samenwerking met Gerkens is een perfecte fusie van culinaire kunst en digitale expertise. Wij hebben een unieke tool ontwikkeld die de verkopers van Gerkens in staat stelt om eenvoudig verschillende cacaopoeders te vergelijken, wat helpt bij het maken van geïnformeerde beslissingen en het verbeteren van de klantenservice.

Een Smaakvolle Digitale Ervaring

Bij Marshmallow streven we ernaar om de waarden en kwaliteit die Gerkens in hun producten legt, te weerspiegelen in de digitale oplossingen die wij bieden. Met onze speciaal ontwikkelde vergelijkingstool hebben we een belangrijke stap gezet in het verbeteren van de interactie tussen Gerkens en hun klanten. Ons doel is om de rijke geschiedenis en innovatieve toekomst van Gerkens op een unieke, interactieve manier te presenteren, waardoor hun klanten niet alleen de beste cacaoproducten ervaren, maar ook een naadloze digitale ervaring.

Bekijk dit project

Projecten die uitgevoerd zijn voor Gerkens