De toppers van Marshmallow

De mensen achter de schermen

About illustration
Marshmallow icon

Eerst even Marshmallow

Team

Wij zijn Marshmallow, een team van enthousiaste webontwikkelaars met een passie voor het creëren van functionele en aantrekkelijke websites. We geloven in het belang van een persoonlijke aanpak en zijn er trots op maatwerk te leveren dat echt past bij de specifieke behoeften van jouw markt en doelgroep.

🛠️ Op Maat Gemaakt voor Jou: Bij ons vind je geen standaardpakketten. Elke website die we bouwen, is zorgvuldig ontworpen om jouw unieke visie tot leven te brengen. We streven ernaar om oplossingen te bieden die niet alleen aan jouw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen.

📈 Betaalbare Kwaliteit: Maatwerk duur? Niet bij ons. We streven ernaar om kwalitatief hoogwaardige websites te leveren tegen eerlijke prijzen. Ontdek hoe wij maatwerk toegankelijk maken voor elk budget.

🌍 Voor Elk Doel een Oplossing: Of je nu een eenvoudige zakelijke site nodig hebt, een dynamische webshop wilt opzetten of zoekt naar efficiënte automatiseringstools, wij staan voor je klaar. Onze projecten variëren van klein tot groot, elk met hun eigen unieke uitdagingen en successen.

🤗 Persoonlijke Aanpak: Wij geloven in het bouwen van relaties. Een kopje koffie en een goed gesprek is waar het bij ons allemaal begint. Neem contact met ons op om jouw ideeën te bespreken. Samen kunnen we een website creëren die niet alleen functioneel is, maar ook een verhaal vertelt.

Wij zijn klein en zijn daar trots op

Ons team is "slechts" drie mensen groot. Alle drie full-stack developers. Door onze manier van werken is het ons gelukt om de behoorlijke hoeveelheid projecten en klanten met z'n drieën goed te kunnen ondersteunen.
Stef van Esch
Stef van Esch
Founder & developer
Lars Kort
Lars Kort
Lead developer
Lucien Versendaal
Lucien Versendaal
Developer

Kom je bij ons werken?

Op dit moment hebben we geen full-time posities open. Wel zijn we altijd op zoek naar nieuw talent en willen de kans om jou als topper bij ons aan te sluiten dan ook echt niet missen. Zoek jij nog een stage plaats? Neem dan gerust contact met ons op door op een van onderstaande vacatures te klikken.

Creativiteit

We zoeken creatieve geesten die innovatieve weboplossingen kunnen bedenken en realiseren.

Teamspeler

Sluit je aan bij ons team als je sterk bent in samenwerking en altijd de klant op de eerste plaats zet.

Gedrevenheid

Ben jij iemand die altijd streeft naar het leveren van uitzonderlijke resultaten binnen strakke deadlines? Dan zoeken we jou!

IMG_1960 Large IMG_1961 Large IMG_1957 Large IMG_1965 Large

Openstaande vacatures

Development

Design

Marketing

We moeten jou gewoon hebben toch?

Wat zegt ons team?

Het is natuurlijk niet zo dat we negatieve verhalen van onze mensen online zouden zetten, maar misschien toch leuk om deze geforceerde testimonials te lezen.

Stef van Esch
Stef van Esch
Founder & developer

“Marshmallow is niet alleen een werkplek, maar een plek waar je kunt groeien en excelleren. De focus op kwaliteit en teamwork maakt dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Lars Kort
Lars Kort
Lead developer

“Sinds ik bij Marshmallow werk, heb ik het gevoel dat ik echt een verschil kan maken. De persoonlijke benadering naar klanten en collega's maakt elk project uniek en bevredigend.”

Lucien Versendaal
Lucien Versendaal
Developer

“Werken bij Marshmallow betekent elke dag creatief en innovatief zijn in een ondersteunende omgeving. Ik voel me echt gewaardeerd en kan mijn passie voor webontwikkeling volledig uitleven!”

Tijd om wat samen te doen?

Laten we een keer afspraken

Neem contact met ons op door op te geven waar je naar op zoek bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en dan gaan we vrijblijvend even in gesprek met elkaar. Wij kijken er nu al naar uit! We spreken je snel.