Professionele bedrijfswebsites die jouw merk versterken

About icon

Bij Marshmallow begrijpen we dat elk bedrijf een krachtig online visitekaartje nodig heeft.

Onze websites zijn meer dan alleen visueel aantrekkelijk; ze zijn functioneel, gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines. Van informatieve pagina’s tot dynamische contactformulieren, we ontwerpen elke site met oog voor jouw unieke zakelijke behoeften en merkidentiteit. Ons proces start met jouw visie en eindigt met een krachtige website die jouw onderneming zichtbaar en toegankelijk maakt in het digitale tijdperk.

Een eerste indruk is bepalend.

In slechts enkele seconden vormt een bezoeker een oordeel. Jouw website moet daarom niet alleen aansluiten bij je huisstijl, maar ook echt uniek zijn, ver verwijderd van de standaard templates die je concurrenten mogelijk gebruiken. Onze aanpak is volledig gericht op het creëren van een professioneel digitaal visitekaartje dat jouw bedrijf onderscheidt. Ongeacht de omvang van je onderneming, wij zijn hier om te helpen.

Maatwerk is onze specialiteit.

Al meer dan 10 jaar leveren we met een team van experts op het gebied van UX design, webontwikkeling, online marketing, en websitebeheer en -hosting een volledig full-service aanbod aan onze klanten. Elke website die we ontwikkelen, dient als een veelzijdige online hub die niet alleen dient als visitekaartje, maar ook alle marketingactiviteiten ondersteunt.

Moderne websites voldoen aan hoge eisen.

Een website anno nu moet snel laden, aan beide kanten gebruiksvriendelijk zijn, toegankelijk voor alle doelgroepen, goed vindbaar zijn, converteren, alles meten en beheren met een CMS dat veel werk uit handen neemt. Geen zorgen, wij hebben de expertise in huis om aan al deze eisen te voldoen.

Ons bewezen ontwikkelproces.

Onze aanpak omvat meerdere fases, waarin we vanaf het begin jouw doelen en doelgroepen in kaart brengen. Bij elke stap van het proces, van ontwerp tot bouw, betrekken we jou intensief. Dit zorgt voor een echte co-creatie, waarbij jouw inhoudelijke kennis en onze expertise samenkomen om het optimale resultaat te bereiken.

Meer dan alleen esthetiek.

Terwijl esthetiek de basis vormt, zorgen onze maatwerk ontwerpen ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar bezoekers effectief door de verschillende pagina's leidt en hen aanzet tot actie.

Na oplevering begint het pas echt.

Eenmaal live moet de website bezoekers trekken om echt waarde te leveren. Dit bereiken we met doelgerichte online marketing, waarmee jouw site optimaal zichtbaar wordt voor de beoogde doelgroepen. Zonder bezoekers, geen resultaten.

Een selectie van websites die we gemaakt hebben

Tijd om wat samen te doen?

Laten we een keer afspraken

Neem contact met ons op door op te geven waar je naar op zoek bent. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op en dan gaan we vrijblijvend even in gesprek met elkaar. Wij kijken er nu al naar uit! We spreken je snel.