Miles Energy

Miles Energy: Samen maken ze duurzaam de norm

Bij Miles Energy geloven ze dat duurzaamheid de nieuwe norm moet zijn, en jij bepaalt de vorm! Hun website is ontworpen om jou te begeleiden op je pad naar een duurzamer leven, of het nu voor je woning of je bedrijfspand is. Ze bieden een duidelijke en gestructureerde aanpak in vijf stappen: SCAN, MAP, IMPLEMENT, LEARN, en EMPOWER.

  1. SCAN: Ze starten met een inventarisatie van je huidige situatie en bepalen waar je staat op de duurzaamheidsladder.
  2. MAP: Op basis van deze inventarisatie maken ze een plan op maat dat past bij jouw specifieke behoeften.
  3. IMPLEMENT: Samen met erkende technici installeren ze de gekozen energie-oplossingen en zorgen ze ervoor dat alles perfect werkt.
  4. LEARN: Ze monitoren de prestaties van de geïmplementeerde oplossingen en adviseren je over verdere stappen.
  5. EMPOWER: Door deze aanpak neem je bewust de leiding over jouw duurzame reis en besparingen.

Ze bieden diverse duurzame oplossingen, zoals zonnepanelen, warmtepompen, thuisbatterijen, EV-laders en energiebeheersystemen (EMS). Deze oplossingen helpen je bij te dragen aan een betere toekomst, lagere energierekeningen, onafhankelijkheid van het energienet, bescherming tegen stroomuitval en vermindering van broeikasgasuitstoot.

Bij Miles Energy ondersteunen ze je tijdens je gehele duurzaamheidsreis met slimme oplossingen en persoonlijke begeleiding. Samen maken ze duurzaam de norm! Plan je adviesgesprek vandaag nog en ontdek hoe zij jou kunnen helpen verduurzamen.

Projecten die uitgevoerd zijn voor Miles Energy