Cargill: Innovatie in de Cacaosector met een Op Maat Gemaakte Tool

Bij Marshmallow hebben we het genoegen gehad om een waardevolle bijdrage te leveren aan Cargill, een wereldleider in de agro-industrie, en specifiek in hun cacao-afdeling. In samenwerking met het creatieve team van Sunshine and Sausages heeft dit  geresulteerd in het creëren van een gespecialiseerde tool, ontworpen om Cargill's behoefte aan gedetailleerde en vergelijkende informatie over cacaopoeders te vervullen.

Een Tool voor Efficiënte Vergelijking en Communicatie

De tool die we hebben ontwikkeld, stelt Cargill in staat om de specificaties van verschillende cacaopoeders eenvoudig te bekijken, te vergelijken en deze vergelijkingen direct te delen met hun klanten. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de communicatie tussen Cargill en hun klanten. Door een intuïtieve gebruikersinterface te combineren met gedetailleerde en nauwkeurige informatie, maakt deze tool het mogelijk voor Cargill om hun producten op een overtuigende en transparante manier te presenteren.

Een Gerichte Bijdrage aan een Wereldleider

Onze samenwerking met Cargill weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van doelgerichte en gebruiksvriendelijke digitale oplossingen. Hoewel ons project misschien bescheiden van opzet was, heeft het een significante impact gehad op de manier waarop Cargill met hun klanten communiceert over hun cacaoproducten. We zijn trots op deze samenwerking en de rol die we hebben gespeeld in het versterken van Cargill's positie als een innovatieve leider in de agro-industrie.

Projecten die uitgevoerd zijn voor Cargill