Loop voor Cliniclowns: Een Stap Voorwaarts voor een Goed Doel

Bij Marshmallow hebben we de mogelijkheid gehad om samen te werken met de Loop voor CliniClowns Belgie, een initiatief dat marathons en loopactiviteiten organiseert om fondsen te werven voor CliniClowns. Deze evenementen zijn gericht op het verhogen van bewustzijn en het bieden van financiële steun aan CliniClowns, die zich inzetten voor het brengen van vreugde en verlichting aan zieke kinderen en mensen met dementie.

Een Website die Verbinding en Actie Stimuleert

Onze samenwerking heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke en informatieve website voor Loop voor CliniClowns. Deze site biedt een platform voor mensen om zich in te schrijven voor evenementen, donaties te doen en meer te weten te komen over de impact van CliniClowns. Dit maakt het eenvoudig voor deelnemers en donateurs om actief bij te dragen aan een waardevol doel.

Een Partnerschap dat Gemeenschappen Mobiliseert

Onze inspanningen met LoopVoorCliniClowns.be benadrukken onze betrokkenheid bij maatschappelijk verantwoorde projecten. Deze samenwerking toont onze toewijding aan het ondersteunen van initiatieven die niet alleen gezondheid en welzijn bevorderen, maar ook bijdragen aan het welzijn van kwetsbare groepen in de samenleving.

Projecten die uitgevoerd zijn voor Cliniclowns